Flash
 • Pártok támogatottsága és egyes politikusok népszerűsége, 2018 január

  Az elmúlt egy hónapban a Fidesz támogatottsága változatlan, 26 százalék. Az MSZP és a Jobbik tábora két-két százalékpontot növekedett, így mindkettő 11 százalék - mindkét párt elmozdult mélypontjáról van. Továbbra is Karácsony Gergely, Szél Bernadett, és Orbán Viktor a három legnépszerűbb vizsgált politikus. Tovább »

  Saturday, January 20, 2018

 • Kutatás: Még mindig hiszünk a gyerek verésében

  Ha a közbeszédből vagy a kommentekből indulunk ki, úgy tűnhet, hogy Magyarország a hétköznapi pofonok országa. A jelenség azonban számokban is mérhető, és az UNICEF Magyarország megbízásából, 1000 fő telefonos megkérdezésével készített kutatásunk legfrissebb eredményei elég elkeserítő képet festenek: túl sokan nincsenek tisztában azzal, hogy egy gyereket még indokolt esetben sem lehet elfenekelni vagy megpofozni. Azt vizsgáltuk, hogy miként vélekedik a magyar társadalom… Tovább »

  Sunday, January 07, 2018

 • Évértékelés 2017: legfontosabb ügyek, legnagyobb problémák, és az év embere

  A megkérdezettek körében kicsivel többen voltak akik szerint 2017 inkább rossz év volt, mint akik szerint inkább jó. Ugyanannyian mondták, hogy 2017-ben jobb lett az anyagi helyzetük, mint ahányan azt, hogy rosszabb. A válaszadók szerint leginkább a világ legfontosabb eseményei a világban a menekültek Európába áramlása, Trump elnöki tevékenysége, valamint az Északi-Koreai atomfenyegetés voltak. A megkérdezettek szerint a legfontosabb hazai események a FINA vizes vb, valamint… Tovább »

  Saturday, December 30, 2017

Jogi nyilatkozat, adatvédelem

A Publicus Intézet a munkája során birtokába került személyes és vállalati adatokat a vonatkozó jogszabályok és ajánlások figyelembevételével, bizalmasan kezeli, és azokat harmadik személynek - törvényben meghatározott eseteken kívül - csak az egyén, illetve a Megbízó előzetes írásbeli hozzájárulásával szolgáltatja ki. A Publicus Intézet a részére feldolgozásra átadott adatokat nem adja tovább, és csakis arra a célra használja fel, amire azt a rendelkezésére bocsátották.

A publicus.hu weblap és annak teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll és a Publicus Intézet kizárólagos tulajdona. A weblap tartalmát a tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül csak a forrás pontos megjelölésével lehet felhasználni.

A Publicus Intézet minden tőle telhetőt és elvárhatót megtesz oldalai hibátlan és folyamatos működéséért, valamint az azokon található információk pontosságáért, azonban semmilyen felelősséget nem vállal a felhasználásukból, illetve az oldal nem megfelelő működésből származó károkért. A Publicus Intézet nem tartozik továbbá felelősséggel a weboldaláról elérhető, külső oldalak tartalmáért, eljárásaiért, adatkezelési elveiért, illetve az átklikkelésből keletkező esetleges károkért.