Flash
 • Pártok támogatottsága és politikusok népszerűsége, 2017 április

  Az elmúlt hónapok politikai történései érdemben nem befolyásolták a pártok támogatottságát. Bár a Fidesz negatív, ellenségképző politizálása (CEU, Soros, EU, civilek, stb.) összességében nem nyeri el a szavazók támogatását, az MSZP által beindított "Fizessenek a gazdagok" kampány viszont pozitív fogadtatásra talál szinte az összes választói csoportban, ez csupán arra volt elég eddig, hogy a Fidesz mozgósítsa, aktivizálja a saját táborát, míg az MSZP stabilizálja… Tovább »

  Sunday, April 30, 2017

 • Aktuális kormányzati tervek és intézkedések megítélése

  A megkérdezettek kétharmada nem ért egyet a CEU ellehetetlenítése irányába tett kormányzati lépésekkel. A januárban mértekhez képest a nyolc százalékpontnyival többen gondolják úgy, hogy a kormány intézkedéseiben érintett civil szervezetek az ország számára inkább hasznos tevékenységet folytatnak, így már több mint minden második megkérdezettnek ez a véleménye. A civil szervezetek szerepével kapcsolatos kérdések társadalmi megítélése a kampány ellenére elmúlt három hónapban érdemben nem változott, azonban egyre kevesebben gondolják… Tovább »

  Monday, April 24, 2017

 • Fizessenek a gazdagok kampány megítélése

  A megkérdezettek a Botka-kampány hét vizsgált eleméből mind a hetet inkább támogatják, az elemek többségét minden vizsgált társadalmi csoport, így a Fidesz szavazók, a bizonytalanok és a versenytárs ellenzéki pártok szavazói is. A legtámogatottabb kampányelem a progresszív személyi jövedelemadó, amellyel a válaszadók háromnegyede egyetért. Kétharmados támogatottsága van az oligarcha-adó ötletének, valamint 100 millió feletti vagyon, és a kirívóan értékes ingatlanok megadóztatásának is. Tízből hat fő… Tovább »

  Sunday, April 23, 2017

Jogi nyilatkozat, adatvédelem

A Publicus Intézet a munkája során birtokába került személyes és vállalati adatokat a vonatkozó jogszabályok és ajánlások figyelembevételével, bizalmasan kezeli, és azokat harmadik személynek - törvényben meghatározott eseteken kívül - csak az egyén, illetve a Megbízó előzetes írásbeli hozzájárulásával szolgáltatja ki. A Publicus Intézet a részére feldolgozásra átadott adatokat nem adja tovább, és csakis arra a célra használja fel, amire azt a rendelkezésére bocsátották.

A publicus.hu weblap és annak teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll és a Publicus Intézet kizárólagos tulajdona. A weblap tartalmát a tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül csak a forrás pontos megjelölésével lehet felhasználni.

A Publicus Intézet minden tőle telhetőt és elvárhatót megtesz oldalai hibátlan és folyamatos működéséért, valamint az azokon található információk pontosságáért, azonban semmilyen felelősséget nem vállal a felhasználásukból, illetve az oldal nem megfelelő működésből származó károkért. A Publicus Intézet nem tartozik továbbá felelősséggel a weboldaláról elérhető, külső oldalak tartalmáért, eljárásaiért, adatkezelési elveiért, illetve az átklikkelésből keletkező esetleges károkért.