Flash
 • Külső veszélyek és a Soros-kampány megítélése

  A megkérdezettek leginkább egy nagy nemzetközi kibertámadás, érkező járvány, és egy nagylétszámú menekültáradat bekövetkeztét látják valós veszélynek. Mindazonáltal többen gondolják úgy, hogy a magyarok külföldre vándorlása nagyobb probléma, mint a menekültek érkezése. Háromszor annyian gondolják azt, hogy Soros György tevékenysége az utóbbi években káros Magyarország számára, mint akik szerint hasznos. A rendszerváltás utáni időszakban végzett tevékenységének megítélése ennél sokkal kiegyensúlyozottabb. Tíz válaszadóból négy szerint Soros… Tovább »

  Sunday, July 23, 2017

 • Pártok támogatottsága és politikusok népszerűsége, 2017 június

  Az elmúlt egy hónapban a Fidesz támogatottsága egy százalékpontot növekedve 26 százalék. Az MSZP tábora nem változott, így 14 százalék, a Jobbik viszont egy százalékpontot növekedett és 11 százalék.  Tovább »

  Sunday, June 25, 2017

 • Kivándorlás: még több mint egymillió fő menne

  A megkérdezetteknek átlagosan majdnem hat közeli családtagja, vagy ismerőse vándorolt külföldre, és lényegében ugyanennyien vállalnak tartósan munkát külföldön. A válaszadók majd háromnegyede érintett, és vándorolt ki, vagy vállal tartósan munkát közeli családtagja, vagy ismerőse. Nagyságrendileg 1,2 millió fő tervezi, hogy a jövőben külföldön vállal munkát - a fiatalok körében különösen magas, majd' 40 százalékos ez az arány; ez kb. 530 ezer főt jelent.… Tovább »

  Sunday, June 18, 2017

Jogi nyilatkozat, adatvédelem

A Publicus Intézet a munkája során birtokába került személyes és vállalati adatokat a vonatkozó jogszabályok és ajánlások figyelembevételével, bizalmasan kezeli, és azokat harmadik személynek - törvényben meghatározott eseteken kívül - csak az egyén, illetve a Megbízó előzetes írásbeli hozzájárulásával szolgáltatja ki. A Publicus Intézet a részére feldolgozásra átadott adatokat nem adja tovább, és csakis arra a célra használja fel, amire azt a rendelkezésére bocsátották.

A publicus.hu weblap és annak teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll és a Publicus Intézet kizárólagos tulajdona. A weblap tartalmát a tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül csak a forrás pontos megjelölésével lehet felhasználni.

A Publicus Intézet minden tőle telhetőt és elvárhatót megtesz oldalai hibátlan és folyamatos működéséért, valamint az azokon található információk pontosságáért, azonban semmilyen felelősséget nem vállal a felhasználásukból, illetve az oldal nem megfelelő működésből származó károkért. A Publicus Intézet nem tartozik továbbá felelősséggel a weboldaláról elérhető, külső oldalak tartalmáért, eljárásaiért, adatkezelési elveiért, illetve az átklikkelésből keletkező esetleges károkért.