This is static

Flash
 • Van választása! - valasztasom.hu

  Az országgyűlési választási kampány finisében a Publicus Intézet egy új választási játékkal jelentkezik. Létrehoztuk a pártválasztásban segítséget nyújtó, játékos valasztasom.hu oldalt, hogy a kitöltÅ‘k ezúttal konkrét pártokhoz köthetÅ‘ ígéretek alapján tesztelhessék, melyik párt áll hozzájuk a legközelebb. Természetesen mi sem gondoljuk, hogy a pártválasztást a hideg racionalitás határozza meg; a pártok nem csak a programmal, a saját értékeikre vonatkozó állításokkal… tovább »

  Vasárnap, április 04, 2010

 • Vi tu andre te shaj aves – Hogy Te is elindulj!

  A „Beindító” fÅ‘városi roma ösztöndíj program keretében 35 közép- vagy felsÅ‘fokú végzettséggel rendelkezÅ‘ roma ösztöndíjas kapott lehetÅ‘séget arra, hogy az önkormányzat különbözÅ‘ intézményeinél szakmai tapasztalatokat szerezzen és lehetÅ‘ség szerint hosszabb távon is elhelyezkedjen a fÅ‘városi közigazgatásban. A Magyarországon kísérleti jelleggel indított program hasonló célokat követ, mint a kormányzat által meghirdetett ún. ’200-as’ program, melynek keretében 200 felsÅ‘fokú végzettséggel rendelkezÅ‘, roma… tovább »

  Szerda, február 24, 2010

 • Andor Lászlót EU-biztosnak?

  Az utóbbi hetek egyik fontos (és ezen kutatás lezárásáig nem eldöntött) politikai kérdése, hogy kit jelöl Bajnai Gordon az MSZP által ajánlott öt jelölt - Andor László, Kovács László, Veres János, Herczog Edit, illetve Vadai Ágnes – közül az Európai Unió biztosi pozíciójára. A Publicus Intézet legfrissebb kutatása azt mutatja, hogy a legtöbben Andor Lászlót, az Európai Újjáépítési és Fejlesztési… tovább »

  Vasárnap, október 18, 2009