Flash

Publicus Intézet - Továbbgondoljuk

 

1024, Budapest

Margit krt. 58.

T/F: +36.1.349.2001

.(JavaScript must be enabled to view this email address)

 

 

_____________________

 

 • Pártok támogatottsága és egyes politikusok népszerűsége, 2018 január

  Az elmúlt egy hónapban a Fidesz támogatottsága változatlan, 26 százalék. Az MSZP és a Jobbik tábora két-két százalékpontot növekedett, így mindkettő 11 százalék - mindkét párt elmozdult mélypontjáról van. Továbbra is Karácsony Gergely, Szél Bernadett, és Orbán Viktor a három legnépszerűbb vizsgált politikus. Tovább »

  Saturday, January 20, 2018

 • Kutatás: Még mindig hiszünk a gyerek verésében

  Ha a közbeszédből vagy a kommentekből indulunk ki, úgy tűnhet, hogy Magyarország a hétköznapi pofonok országa. A jelenség azonban számokban is mérhető, és az UNICEF Magyarország megbízásából, 1000 fő telefonos megkérdezésével készített kutatásunk legfrissebb eredményei elég elkeserítő képet festenek: túl sokan nincsenek tisztában azzal, hogy egy gyereket még indokolt esetben sem lehet elfenekelni vagy megpofozni. Azt vizsgáltuk, hogy miként vélekedik a magyar társadalom… Tovább »

  Sunday, January 07, 2018

 • Évértékelés 2017: legfontosabb ügyek, legnagyobb problémák, és az év embere

  A megkérdezettek körében kicsivel többen voltak akik szerint 2017 inkább rossz év volt, mint akik szerint inkább jó. Ugyanannyian mondták, hogy 2017-ben jobb lett az anyagi helyzetük, mint ahányan azt, hogy rosszabb. A válaszadók szerint leginkább a világ legfontosabb eseményei a világban a menekültek Európába áramlása, Trump elnöki tevékenysége, valamint az Északi-Koreai atomfenyegetés voltak. A megkérdezettek szerint a legfontosabb hazai események a FINA vizes vb, valamint… Tovább »

  Saturday, December 30, 2017

Kapcsolat

Pulai András, ügyvezető, stratégiai igazgató. Európa-tanulmányokat és nemzetközi kapcsolatokat tanult Magyarországon, Ausztriában és Londonban. Korábban több – hazai és külföldi – kutató és kormányzati intézményben dolgozott mint vezető kutató, elemző. Fő céljának tartja, hogy a külföldön tapasztalható komplex szemléletet, módszereket és aktuális trendeket itthon is alkalmazva, kiemelkedő tudással és képességekkel rendelkező munkatársak segítségével egy olyan innovatív kutató intézetet vezessen, amely minőségi szolgáltatásaival kiemelkedik a magyar piacon.

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, amennyiben kérdése merülne fel a honlapunkon található információkkal kapcsolatban. Amennyiben cégünk tevékenysége felkeltette érdeklődését, várjuk szíves megkeresését, készek vagyunk személyesen, akár egy prezentáció keretében részletesebben ismertetni az Ön igényeinek megfelelő kutatás lehetőségeket - többek között a Publicus Omnibuszt is.

Lépjen velünk kapcsolatba: .(JavaScript must be enabled to view this email address)