Flash

Publicus Intézet - Továbbgondoljuk

 

1024, Budapest

Margit krt. 58.

T/F: +36.1.349.2001

.(JavaScript must be enabled to view this email address)

 

 

_____________________

 

 • Pártok támogatottsága és politikusok népszerűsége, 2017 április

  Az elmúlt hónapok politikai történései érdemben nem befolyásolták a pártok támogatottságát. Bár a Fidesz negatív, ellenségképző politizálása (CEU, Soros, EU, civilek, stb.) összességében nem nyeri el a szavazók támogatását, az MSZP által beindított "Fizessenek a gazdagok" kampány viszont pozitív fogadtatásra talál szinte az összes választói csoportban, ez csupán arra volt elég eddig, hogy a Fidesz mozgósítsa, aktivizálja a saját táborát, míg az MSZP stabilizálja… Tovább »

  Sunday, April 30, 2017

 • Aktuális kormányzati tervek és intézkedések megítélése

  A megkérdezettek kétharmada nem ért egyet a CEU ellehetetlenítése irányába tett kormányzati lépésekkel. A januárban mértekhez képest a nyolc százalékpontnyival többen gondolják úgy, hogy a kormány intézkedéseiben érintett civil szervezetek az ország számára inkább hasznos tevékenységet folytatnak, így már több mint minden második megkérdezettnek ez a véleménye. A civil szervezetek szerepével kapcsolatos kérdések társadalmi megítélése a kampány ellenére elmúlt három hónapban érdemben nem változott, azonban egyre kevesebben gondolják… Tovább »

  Monday, April 24, 2017

 • Fizessenek a gazdagok kampány megítélése

  A megkérdezettek a Botka-kampány hét vizsgált eleméből mind a hetet inkább támogatják, az elemek többségét minden vizsgált társadalmi csoport, így a Fidesz szavazók, a bizonytalanok és a versenytárs ellenzéki pártok szavazói is. A legtámogatottabb kampányelem a progresszív személyi jövedelemadó, amellyel a válaszadók háromnegyede egyetért. Kétharmados támogatottsága van az oligarcha-adó ötletének, valamint 100 millió feletti vagyon, és a kirívóan értékes ingatlanok megadóztatásának is. Tízből hat fő… Tovább »

  Sunday, April 23, 2017

Kapcsolat

Pulai András, ügyvezető, stratégiai igazgató. Európa-tanulmányokat és nemzetközi kapcsolatokat tanult Magyarországon, Ausztriában és Londonban. Korábban több – hazai és külföldi – kutató és kormányzati intézményben dolgozott mint vezető kutató, elemző. Fő céljának tartja, hogy a külföldön tapasztalható komplex szemléletet, módszereket és aktuális trendeket itthon is alkalmazva, kiemelkedő tudással és képességekkel rendelkező munkatársak segítségével egy olyan innovatív kutató intézetet vezessen, amely minőségi szolgáltatásaival kiemelkedik a magyar piacon.

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, amennyiben kérdése merülne fel a honlapunkon található információkkal kapcsolatban. Amennyiben cégünk tevékenysége felkeltette érdeklődését, várjuk szíves megkeresését, készek vagyunk személyesen, akár egy prezentáció keretében részletesebben ismertetni az Ön igényeinek megfelelő kutatás lehetőségeket - többek között a Publicus Omnibuszt is.

Lépjen velünk kapcsolatba: .(JavaScript must be enabled to view this email address)