Flash

Publicus Intézet - Továbbgondoljuk

 

1024, Budapest

Margit krt. 58.

T/F: +36.1.349.2001

.(JavaScript must be enabled to view this email address)

 

 

_____________________

 

 • Külső veszélyek és a Soros-kampány megítélése

  A megkérdezettek leginkább egy nagy nemzetközi kibertámadás, érkező járvány, és egy nagylétszámú menekültáradat bekövetkeztét látják valós veszélynek. Mindazonáltal többen gondolják úgy, hogy a magyarok külföldre vándorlása nagyobb probléma, mint a menekültek érkezése. Háromszor annyian gondolják azt, hogy Soros György tevékenysége az utóbbi években káros Magyarország számára, mint akik szerint hasznos. A rendszerváltás utáni időszakban végzett tevékenységének megítélése ennél sokkal kiegyensúlyozottabb. Tíz válaszadóból négy szerint Soros… Tovább »

  Sunday, July 23, 2017

 • Pártok támogatottsága és politikusok népszerűsége, 2017 június

  Az elmúlt egy hónapban a Fidesz támogatottsága egy százalékpontot növekedve 26 százalék. Az MSZP tábora nem változott, így 14 százalék, a Jobbik viszont egy százalékpontot növekedett és 11 százalék.  Tovább »

  Sunday, June 25, 2017

 • Kivándorlás: még több mint egymillió fő menne

  A megkérdezetteknek átlagosan majdnem hat közeli családtagja, vagy ismerőse vándorolt külföldre, és lényegében ugyanennyien vállalnak tartósan munkát külföldön. A válaszadók majd háromnegyede érintett, és vándorolt ki, vagy vállal tartósan munkát közeli családtagja, vagy ismerőse. Nagyságrendileg 1,2 millió fő tervezi, hogy a jövőben külföldön vállal munkát - a fiatalok körében különösen magas, majd' 40 százalékos ez az arány; ez kb. 530 ezer főt jelent.… Tovább »

  Sunday, June 18, 2017

Kapcsolat

Pulai András, ügyvezető, stratégiai igazgató. Európa-tanulmányokat és nemzetközi kapcsolatokat tanult Magyarországon, Ausztriában és Londonban. Korábban több – hazai és külföldi – kutató és kormányzati intézményben dolgozott mint vezető kutató, elemző. Fő céljának tartja, hogy a külföldön tapasztalható komplex szemléletet, módszereket és aktuális trendeket itthon is alkalmazva, kiemelkedő tudással és képességekkel rendelkező munkatársak segítségével egy olyan innovatív kutató intézetet vezessen, amely minőségi szolgáltatásaival kiemelkedik a magyar piacon.

Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, amennyiben kérdése merülne fel a honlapunkon található információkkal kapcsolatban. Amennyiben cégünk tevékenysége felkeltette érdeklődését, várjuk szíves megkeresését, készek vagyunk személyesen, akár egy prezentáció keretében részletesebben ismertetni az Ön igényeinek megfelelő kutatás lehetőségeket - többek között a Publicus Omnibuszt is.

Lépjen velünk kapcsolatba: .(JavaScript must be enabled to view this email address)